Om oss

Elephant Car Hire är en av över 200 bil hyra webbplatser som drivs av Kamba Ltd med kontor i London, UK. Som helhet är vi en av de största bil hyra mäklare online uppgiftslämnande fordon till 1000's av nöjda kunder varje månad.

Alla fordon som vi erbjuder hämtas från mycket välrenommerade leverantörer inklusive de kända företag Avis, Alamo, Budget, Dollar, Europcar, Hertz och Sixt. Genom vårt nätverk av leverantörer kan vi erbjuda hyrbil i över 6 000 destinationer i 145 länder, inklusive internationella flygplatser, järnvägsstation och många städer och städer. Vi levererar även mer olika områden inklusive Peru, Chile, Brasilien, Egypten, Indonesien och Thailand så vi är övertygade om att vi kan uppfylla alla dina semester eller business behov.

En stor fördel med bokning via oss är de rabatter som vi kan erbjuda. Under de flesta omständigheter kan vi sparar du minst 10% på din bokning jämfört med kommer direkt med leverantören.

De priser vi citerar är fullt integrerat och det finns inga dolda kostnader. Vi inte någonsin lägga till eventuella avgifter för bokning från ditt kreditkort, så priset du ser i början om vad du betalar. Om du är dock en USA bosatta eller bokning inom Förenta staterna, finns det ett alternativ att bara få grundläggande skydd om din privata bil hyra försäkring täcker hyra bilar, men om inte vi stat här alla fordon levereras med stöld undantag, ansvarsförsäkring för tredje part och kollision skada avstående.

Om du behöver avboka eller ändra din bokning finns det inga avgifter inom de första 7 dagarna efter bokning. Efter denna period är en €25 administrativ avgift om du vill avbryta, men återstående deposition återbetalas fullt ut till dig. Om du behöver ändra eller avboka kan du göra detta direkt på denna hemsida.

Vi strävar efter att erkännas som en högkvalitativ mäklare för världsomfattande Biluthyrning, medan alltid erbjuda den bästa värde.

tack för att du väljer oss och vi önskar er en trevlig upplevelse och en säker resa.

Våra kundomdömen

14 444 kunder har granskat oss totalt

8,7 / 10
Alla gick att planera skulle använda igen
Snabb service.
Första klassens tjänst kommer att använda igen
1: a klass tjänsten från början till slut!
Bra service. Tack.
Våra leverantörs omdömen

60 000+ kunder har granskat vår leverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre