Hitta de billigaste citat genom att söka 800 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Stöldförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inga Kreditkort Avgifter
Fantastiska Priser Garanterat
Säker Betalning

Hyrbil Banja Luka

Boka billig hyrbil vid Banja Luka snabbt och säkert online med Elephant Car Hire. Vi är experter på Biluthyrning i och runt Banja Luka. Våra mycket låga priserna startar från så lite som £16 per dag. Vi får dessa satser genom att jämföra marknadsledande, såsom Avis, Budget, Europcar, Hertz och ge alla våra kunder de bästa erbjudanden för varje kategori av bil.

Elephant Car Hire rekommenderas mycket av tusentals kunder av många skäl, men inte minst för våra låga priser och försäkringar vi inkludera. Alla våra priser inkluderar uppdelning bistånd, obegränsad körsträcka, ansvarsförsäkring, väg fonden skatte- och kollision skador upphävande.

Följande alternativ är inkluderade i tariffen för de flesta fordon på Banja Luka men kontrollera på exakta fordon men bokning processen eftersom det kan variera.

  • Online bokning rabatt (upp till 35%)
  • fri avbokning (inom 24 timmar efter bokning så länge pickup är 48 timmar i förväg)
  • uppdelning bistånd
  • obegränsad körsträcka
  • tredje parts ansvarsförsäkring
  • kollision skador upphävande
  • stöldskydd
  • alla skatter och avgifter

Behöver du en 7 eller 9 riktningarna bil att passa hela familjen? Elephant Car Hire har en många små och stora SUVS för Banja Luka. Vi råda de boka tidigt för dessa typer av bilar.Tillgänglighet är för dessa typer av bilar är begränsad även i lågsäsong. En viktig sak att tänka på när hyra ett fordon är dess ålder. De flesta människor tänker inte detta men det bör vara en viktig punkt. Hyra fordonet är alla starkt används och äldre fordon är otillförlitliga. De bilar som vi levererar underhålls alla under 3 år gammal och väl, våra konkurrenter inte kan säga samma sak!
Ett företag som människor har vi några fordon som omfattar inte men begränsas till ett Volkswagen Sharan, Peugeot 807 och Volkswagen Touran i Bosnien och Hercegovina. Vårt lilla staden utbud av fordon vid Banja Luka innehåller en Peugeot 106, Citroen C1, Fiat Panda, Vauxhall Corsa, Citroen C3 och Skoda Fabia och för en mer felsökningssystem bil har vi vissa fordon som en Alfa 147, VW Golf, Volkswagen Golf, Volvo S40, Citroen C5 och Volvo S40.

Ska du hyra en bil för Banja Luka, behovet av att gå till Prvog Krajiskog Korpusa 88, Banja Luka, 78000 att samla in din bil. Är det inte praktiskt? Oroa dig inte, du kan också samla in en bil på Banja Luka Hotell Bosnien (0 Km) .

Populära resmål med biluthyrning