Hitta de billigaste citat genom att söka 800 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Stöldförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inga Kreditkort Avgifter
Fantastiska Priser Garanterat
Säker Betalning

Hyrbil Cuenca

Hyr en bil på Cuenca och utforska omgivningarna i din egen takt och i komfort. Cuenca Bil anställa levereras med en av den bästa servicen runt. Vår personal möts du när du kommer, om du vill ha bilen och visa bilen för att se till att du känner dig bekväm körning innan du avvika.

Vi på Elephant Car Hire är inte bara kända för vår extremt låga priser men är även kända för de fantastiska tillägg vi inkludera gratis. Lägger vi till ansvarsförsäkring, uppdelning bistånd, obegränsad körsträcka och kollision skador avstående någon bil din hyra på Cuenca.

För fordon som Elephant Car Hire kan erbjuda varierar från små ekonomin fordon ända fram till större 7 och 9 riktningarna fordon. Det finns också high end specifikationer för inklusive prestige fordon som Bentleys och vissa platser i Ecuador. En viktig sak att tänka på när hyra ett fordon är dess ålder. De flesta människor tänker inte detta men det bör vara en viktig punkt. Hyra fordonet är alla starkt används och äldre fordon är otillförlitliga. De bilar som vi levererar underhålls alla under 3 år gammal och väl, våra konkurrenter inte kan säga samma sak!
Cuenca erbjuder följande bilar i deras ekonomi klassen. Daihatsu Charade 3 Dr, Peugeot 106, Citroen C1, Peugeot 206, Fiat Punto och Ford Fiesta. Ekonomin bilar är stora för resor kortare sträckor för ett litet antal människor. Om du letar efter ett något större fordon sedan de kategorier att du borde överväga ett mellanliggande, fullstorlek eller Premium. Dessa omfattar fordon som en Citroen C2, Alfa Romeo 157, Peugeot 607 och även Jaguar S Type.

Den exakta platsen att plocka upp din bil för denna plats är Av. Gil Ramiles Daválos S/n Y Alcabalas - Totoracocha, Cuenca, 1028 . Är det inte praktiskt? Oroa dig inte, du kan också samla in en bil på Cuenca Flygplats (4 Km) .

Samla din bil

När du kommer till insamlingsstället du skall presentera dina drivrutiner licens.

Populära resmål med biluthyrning