Hitta de billigaste citat genom att söka 800 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Stöldförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inga Kreditkort Avgifter
Fantastiska Priser Garanterat
Säker Betalning

Hyrbil Wexford Town

Vill du spara pengar i år på din hyrbil? Litar bil anställa Wexford Town från Elephant Car Hire och du hittar bäst alla allomfattande erbjudanden runt. Wexford Town Med bil anställa levereras med en vänlig service som vår personal kommer att träffas vid insamlingsstället och garanterar att du är bekväm med bilen innan du avvika. Inte bara har vi ett alltför stort utbud av budget och ekonomi bilar för Wexford Town, men du kan också få lyxbilar och automatisk bilar till otroligt låga priser.

Viktiga extrafunktioner som ansvarsförsäkring, 24-timmars uppdelning hjälp med bil ersätter, moms lokal skatt och kollision skador waiver (CDW) fullt inklusive av ditt förmånliga pris.

Din insamlingsstället på denna platser är Doyles Kia,, Ardcavn Business Park, Wexford, Not Avail, Wexford, L . Vi har också andra platser i närheten som kan vara mer praktiskt. Dessa är Rosslare färjehamn (14 Km) .

Är du att hela familjen? Vi är specialiserade på alla typer av bilar i Irland och Wexford Town har vi ett antal större bilar för hela familjen. Alla bilar som vi levererar kommer att vara modern. Normalt är dessa allt under 3 år gamla. Vi kommer inte lämnar du med bilar att 5, 8 eller till och med 10 år gamla liksom många av våra konkurrenter.
Wexford Town erbjuder följande bilar i deras ekonomi klassen. Volkswagen Lupo, Chevrolet Matiz, Fiat Seicento, Suzuki Swift, Suzuki Swift och Suzuki Swift. Ekonomin bilar är stora för resor kortare sträckor för ett litet antal människor.

Populära resmål med biluthyrning