Hitta de billigaste citat genom att söka 800 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Stöldförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inga Kreditkort Avgifter
Fantastiska Priser Garanterat
Säker Betalning

Hyrbil Zadar

Vi kan tillhandahålla Biluthyrning Zadar dygnet runt med Elephant Car Hire. Allt du behöver göra är att boken online och vi kan ha bilen du vill du inom en timme. Är du säker på att du inte kommer hitta billigare Zadar Biluthyrning någon annanstans när vi söker efter erbjudanden du från bil hyra företag som Easycar, Auto Europa, Avis och Hertz.

Elephant Car Hire är mycket påtecknat av tusentals kunder av många skäl. Nämna ett fåtal, vi inkludera försäkringar som övergripande ansvar försäkring, kollision skador waiver (CDW), fond vägskatt (RFT), uppdelning bistånd (som är tillgänglig 24 timmar om dygnet) och obegränsad körsträcka. Och hur mycket betalar du för detta? Noll, alla läggs för fri!

Du kan plocka upp ut Zadar hyrbil på Ivana Mazuranica 18, Zadar, 23000 . Är inte detta den perfekta pickup punkten? Vi kan också erbjuda hyrbil vid följande: Zadar Flygplats (11 Km) .

Oavsett vilken typ av bil som du söker vi är säker på att hittar vi dem för dig. I Kroatien har vi över 40 olika tillverkare och modeller av bilar från mindre ekonomin fordon att resa city, upp till prestige och större människor lufttrafikföretag. Det finns inget behov att missa modern lyx antingen. Vi inkluderar servostyrning, centrala låsning och luftkonditionering på nästan alla ut flottan.
Ekonomin fordon som bjuds ut för hyra av Zadar på Kroatien är Renault Twingo, Hyundai Atos, VW Lupo, Suzuki Swift, Peugeot 206 och Fiat Punto. Dessa fordon är ljus på bränsle och stora fordon för men de har inte mycket utrymme för bagage. Något större fordon lämpar sig för genomsnittliga storlek familjer kan hittas i kategorierna av mellanliggande, fullstorlek och Premium. Dessa omfattar fordon som en VW Golf, Volvo S40, Mercedes C200 och även Jaguar S Type.

Populära resmål med biluthyrning

Våra kundomdömen

1 kunder har recenserat vår hyrbil från Zadar

10,0 / 10
Snabb och effektiv service som alltid.
Våra leverantörs omdömen

60 000+ kunder har granskat vår leverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre