Hitta de billigaste citat genom att söka 800 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Stöldförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inga Kreditkort Avgifter
Fantastiska Priser Garanterat
Säker Betalning

Hyrbil Koper

Levnadskostnaderna ökar kan varje år som du har sparat pengar för din årliga semester vara en stor uppgift. Elephant Car Hire kan göra saker och ting mycket enklare för dig med Koper Biluthyrning. Vi jämför hyra bilpriserna från marknadsledande som Hertz, Alamo, Enterprise och Europcar samt regionala bil hyra företag så vi kan förse dig med bästa tillgängliga offerten.

Kundservice är en av våra främsta prioriteringar. Vårt mål är att tillfredsställa alla våra kunder och det är därför våra priser inkluderar ansvarsförsäkring, kollision skador undantag, uppdelning bistånd, obegränsad körsträcka och aldrig en avgift för sen avbokning. Hur är det för tillfredsställelse?

Din insamlingsstället på denna platser är Pristaniska 21,, Koper, KOPER . Andra närliggande platser vi har är Koper (1 Km) Portoroz Kempinski Palace Hotel (9 Km) Portoroz (10 Km) Portoroz Flygplats (11 Km) Trieste (12 Km) om du tycker passar bättre.

Är du att hela familjen? Vi är specialiserade på alla typer av bilar i Slovenien och Koper har vi ett antal större bilar för hela familjen. Bekymra dig inte om fordonets ålder. Medan många bil hyra företag kommer att ge bilar som är äldre än 5 år kommer vi inte! Om inte exceptionella omständigheter föreligger, blir alla våra bilar inom 3 år gamla. Om du jämför bilar med andra webbplatser så du bör bar detta är minnet som en äldre bilar har varit kraftigt används och vanligtvis otillförlitliga.
Vi har fordon från många olika tillverkare och dessa omfattar företag som Alfa Romeo, Audi, Chrysler, Citroen, Daihatsu, Fiat, Ford, Honda, Renault and Smart.

Populära resmål med biluthyrning

Våra kundomdömen

1 kunder har recenserat vår hyrbil från Koper

10,0 / 10
Utmärkt och bra värde.
Våra leverantörs omdömen

60 000+ kunder har granskat vår leverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre