Hitta de billigaste citat genom att söka 800 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Stöldförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inga Kreditkort Avgifter
Fantastiska Priser Garanterat
Säker Betalning

Hyrbil Barcelona Centralstation

Boka billig hyrbil vid Barcelona Centralstation snabbt och säkert online med Elephant Car Hire. Vi är experter på Biluthyrning i och runt Barcelona Centralstation. Vi söker efter priser från hundratals bil hyra mäklare inklusive Easycar, Europcar Dollar, Avis och Hertz. Vår oslagbara Barcelona Centralstation-priserna startar från endast £112 per vecka och du kan utestående boken i dag för att få de bästa priser.

Elephant Car Hire Barcelona Centralstation är grundlig. Bilar kommer alla ut med heltäckande försäkringar, obegränsad körsträcka erbjudande, vägassistans i händelse av en uppdelning och ansvarsförsäkringar. Alla dessa tillhandahålls utan extra kostnad. Det du är angivna priset är det pris du betalar.

Följande alternativ är inkluderade i tariffen för de flesta fordon på Barcelona Centralstation men kontrollera på exakta fordon men bokning processen eftersom det kan variera.

  • Online bokning rabatt (upp till 35%)
  • fri avbokning (inom 24 timmar efter bokning så länge pickup är 48 timmar i förväg)
  • uppdelning bistånd
  • obegränsad körsträcka
  • tredje parts ansvarsförsäkring
  • kollision skador upphävande
  • stöldskydd
  • alla skatter och avgifter

Behöver du en 7 eller 9 riktningarna bil att passa hela familjen? Elephant Car Hire har en många små och stora SUVS för Barcelona Centralstation. Vi råda de boka tidigt för dessa typer av bilar.Tillgänglighet är för dessa typer av bilar är begränsad även i lågsäsong. Alla våra fordon har dessutom moderna bekvämligheter som du får användas till. Luftkonditionering (under förutsättning att fordonet), centrala låsning och servostyrning kommer att hittas på 97% av alla våra fordon på Barcelona Centralstation.
Om du letar efter en liten bil för staden sedan kanske en ekonomi kategori passar för dig. Denna kategori omfattar fordon som VW Lupo, Daihatsu Charade 3 Dr, Daihatsu Charade 3 Dr, Peugeot 206, Peugeot 206 och Peugeot 206. De behöver inte mycket utrymme för bagage men är bränsle för dessa resor som stad. All vår materiel är tillgänglig och materiel ändrar under loppet av ett år. Begära en kostnadsfri offert nu och vi kommer att förse dig med en aktuell förteckning.

Ska du hyra en bil för Barcelona Centralstation, behovet av att gå till Plz Paises Catalanes, S/N, Estacion De RENFE, Barcelona att samla in din bil. Alternativa platser i närheten är Barcelona Sagrera Train Station (0 Km) Teneriffa Muelle Ribera (1 Km) Barcelona Gran Via (1 Km) Barcelona (1 Km) Barcelona Corcega (2 Km) Barcelona Arago Street (2 Km) Barcelona Viladomat (2 Km) Barcelona Ctra de Vic (2 Km) Barcelona Centre de la Vila (2 Km) hittar du dessa bekvämare.

Populära resmål med biluthyrning

Våra kundomdömen

13 kunder har recenserat vår hyrbil från Barcelona Centralstation

7,9 / 10
Stor övergripande tjänst.
Kommer säkert använda igen.
Stor erfarenhet, använder du igen.
Mycket effektiv att använda igen.
När vi hittat van var tjänsten bra.
Våra leverantörs omdömen

60 000+ kunder har granskat vår leverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre