Hitta de billigaste citat genom att söka 800 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Stöldförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inga Kreditkort Avgifter
Fantastiska Priser Garanterat
Säker Betalning

Hyrbil Pontevedra Centralstation

Vill du spara pengar i år på din hyrbil? Litar bil anställa Pontevedra Centralstation från Elephant Car Hire och du hittar bäst alla allomfattande erbjudanden runt. Vi kan erbjuda dig allt från ekonomi bilar till elite fordon. Boka idag får de bästa priserna och din Pontevedra Centralstation Biluthyrning kommer att vara redo att samla in så snart du anländer.

Kundservice är en av våra främsta prioriteringar. Vårt mål är att tillfredsställa alla våra kunder och det är därför våra priser inkluderar ansvarsförsäkring, kollision skador undantag, uppdelning bistånd, obegränsad körsträcka och aldrig en avgift för sen avbokning. Hur är det för tillfredsställelse?

Om du är osäker om insamlingsstället är, kan du gå till Plaza Estacion Renfe, Avenida Eduardo Pondal S/n, Pontevedra, 36003 . Är det inte praktiskt? Oroa dig inte, du kan också samla in en bil på Pontevedra Renfe (5 Km) .

Om du letar efter en budget, lyx, prestige eller någonsin en bil att passa hela familjen vi är säker på att vi kan hjälpa. Centrala låsning, Servostyrning och luftkonditionering är standard på så gott som alla våra fordon i Spanien, så att du inte missar alla dessa moderna bekvämligheter.
För att nämna några, vi bilar på Pontevedra Centralstation som innehåller Volvo S60, Volkswagen Caravelle, Vauxhall Vectra, Peugeot 807 and Lexus RX300.

Populära resmål med biluthyrning

Våra kundomdömen

2 kunder har recenserat vår hyrbil från Pontevedra Centralstation

9,0 / 10
Samma, utmärkt service som alltid.
Samma, utmärkt service som alltid.
Våra leverantörs omdömen

60 000+ kunder har granskat vår leverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre