Hitta de billigaste citat genom att söka 800 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Stöldförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inga Kreditkort Avgifter
Fantastiska Priser Garanterat
Säker Betalning

Hyrbil Limassol Omonia

Behöver du prisvärd hyrbil till din nästa affärsresa eller semester på Limassol Omonia? Elephant Car Hire Limassol Omonia är det första du gör för bra erbjudanden och ännu bättre service. Elephant Car Hire kan minska kostnaderna för hyrbil för din nästa resa till Limassol Omonia genom att helt enkelt ge dig den bästa överenskommelsen som möjligt på en bil. Våra otroligt låga priser starta från så lite som £16 per dag.

Vi på Elephant Car Hire är inte bara kända för vår extremt låga priser men är även kända för de fantastiska tillägg vi inkludera gratis. Lägger vi till ansvarsförsäkring, uppdelning bistånd, obegränsad körsträcka och kollision skador avstående någon bil din hyra på Limassol Omonia.

Vill du hyra bilen dröm? Vi många bara har det i lager! Vi har nära till 100 modeller av bilar i Limassol Omonia och vi många bara har bilen dröm på Limassol Omonia. Om du bara vill ha en ekonomi fordon sedan oroa dig inte, har vi många av dessa också. Vår flotta består också av fordon är 3 år och under så blir det moderna bekvämligheter som centrala låsning och effekt styrning.
Ekonomin fordon som bjuds ut för hyra av Limassol Omonia på Cypern är Chevrolet Matiz, Fiat Seicento, Renault Twingo, Volkswagen Polo, Volkswagen Polo och Volkswagen Polo. Dessa fordon är ljus på bränsle och stora fordon för men de har inte mycket utrymme för bagage.

38-40 Omonia Avenue P.o.box 51623, Limassol är punkten då kan samla in ett fordon för ut Limassol Omonia Biluthyrning. Är inte detta den perfekta pickup punkten? Vi kan också erbjuda hyrbil vid följande: Limassol (0 Km) .

Viktig information när du samlar din bil

När du kommer till insamlingsstället du skall presentera dina drivrutiner licens.

Populära resmål med biluthyrning