Hitta de billigaste citat genom att söka 800 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Stöldförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inga Kreditkort Avgifter
Fantastiska Priser Garanterat
Säker Betalning

Hyrbil Nicosia

Biluthyrning Nicosia är billigt och bekvämt med Elephant Car Hire. Vi söker efter priser från hundratals bil hyra mäklare inklusive Easycar, Europcar Dollar, Avis och Hertz. Vår oslagbara Nicosia-priserna startar från endast £105 per vecka och du kan utestående boken i dag för att få de bästa priser.

Kundservice är en av våra främsta prioriteringar. Vårt mål är att tillfredsställa alla våra kunder och det är därför våra priser inkluderar ansvarsförsäkring, kollision skador undantag, uppdelning bistånd, obegränsad körsträcka och aldrig en avgift för sen avbokning. Hur är det för tillfredsställelse?

Din insamlingsstället på denna platser är 5b Acheon Street, Lavinia Ct Ayios Andreas, Nicosia . Vi har också andra platser i närheten som kan vara mer praktiskt. Dessa är Ercan Flygplats (11 Km) Nicosia Cyprus Hilton Hotel (12 Km) .

Är du att hela familjen? Vi är specialiserade på alla typer av bilar i Cypern och Nicosia har vi ett antal större bilar för hela familjen. Alla bilar som vi levererar kommer att vara modern. Normalt är dessa allt under 3 år gamla. Vi kommer inte lämnar du med bilar att 5, 8 eller till och med 10 år gamla liksom många av våra konkurrenter.
Nicosia erbjuder följande bilar i deras ekonomi klassen. Fiat Seicento, Renault Twingo, Hyundai Atos, Suzuki Swift, Suzuki Swift och Suzuki Swift. Ekonomin bilar är stora för resor kortare sträckor för ett litet antal människor.

Populära resmål med biluthyrning

Våra kundomdömen

1 kunder har recenserat vår hyrbil från Nicosia

9,0 / 10
Stor tjänst ännu en gång, bra gjort.
Våra leverantörs omdömen

60 000+ kunder har granskat vår leverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre