Hitta de billigaste citat genom att söka 800 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Stöldförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inga Kreditkort Avgifter
Fantastiska Priser Garanterat
Säker Betalning

Hyrbil Nice Gare

Hyr en bil på Nice Gare och utforska omgivningarna i din egen takt och i komfort. Om du inte vill förlita sig på kollektivtrafik på din resa är det perfekta valet av hyrbil. Inga fler slösa bort pengar på taxibilar och resor där du vill när du vill i eller runt Nice Gare med hjälp av vet din bil levereras med obegränsade mil.

Föremål för placering och nationalitet ger vi varje kund undantag mot kollisionsskada och bilstölder, samt fullständiga ansvar omfattar. Detta kommer att se till att ditt kan luta dig tillbaka och koppla av på din semester eller har bekymmer fria affärsresa. Vår personal på hyrbil Nice Gare, är oerhört effektiva och kunniga, att se till att erbjuda dig några tips och råd, tillsammans med lämna du en gratis karta över din destination.

Du kan plocka upp ut Nice Gare hyrbil på 36/38 Av. Auber, 23 Rue De Belgique, Nice, 06000 . Vi har också andra platser i närheten som kan vara mer praktiskt. Dessa är Nice Centralstation (0 Km) Nice (1 Km) Nice Promenade des Anglais (1 Km) Beaulieu sur Mer (6 Km) Nice Flygplats (6 Km) Cagnes sur Mer (10 Km) Carros Espace Carros (12 Km) Villeneuve Loubet (12 Km) Monaco Train Station (13 Km) .

Oavsett vilken typ av bil som du söker vi är säker på att hittar vi dem för dig. I Frankrike har vi över 40 olika tillverkare och modeller av bilar från mindre ekonomin fordon att resa city, upp till prestige och större människor lufttrafikföretag. Alla bilar som vi levererar kommer att vara modern. Normalt är dessa allt under 3 år gamla. Vi kommer inte lämnar du med bilar att 5, 8 eller till och med 10 år gamla liksom många av våra konkurrenter.
Så gå vidare och utforska Nice Gare i stil vid ratten i en Mercedes E300 eller ekonomin Skoda Fabia. Men oavsett vad din transport behöver är Elephant Car Hire kan ordna din bil anställa Nice Gare för ett fordon oavsett vad storlek eller form.

I din bokning offert ingår ett antal extras som kan ses nedan. Vissa artiklar kan variera på fordonet av fordonet baser så kontrollera de exakta extras när du skapar en bokning.

  • Online bokning rabatt (upp till 35%)
  • fri avbokning (inom 24 timmar efter bokning så länge pickup är 48 timmar i förväg)
  • uppdelning bistånd
  • obegränsad körsträcka
  • tredje parts ansvarsförsäkring
  • kollision skador upphävande
  • stöldskydd
  • alla skatter och avgifter

Populära resmål med biluthyrning