Hitta de billigaste citat genom att söka 800 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Stöldförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inga Kreditkort Avgifter
Fantastiska Priser Garanterat
Säker Betalning

Hyrbil Nice

Elephant Car Hire Nice är en unik bil hyra bolag som vi inte bara matchar fantastiska kvalitet fordon men också erbjuder otroligt låga priser. Du kan boka alla typer av fordon från budget till prestige och priser från bara £16 per dag. Nice Med bil anställa levereras med en vänlig service som vår personal kommer att träffas vid insamlingsstället och garanterar att du är bekväm med bilen innan du avvika. Inte bara har vi ett alltför stort utbud av budget och ekonomi bilar för Nice, men du kan också få lyxbilar och automatisk bilar till otroligt låga priser.

Vi kommer att omfatta undantag mot kollisionsskada och bilstölder, samt fullständiga ansvar omfattar. Detta kommer att se till att du kan luta dig tillbaka och koppla av på semestern. Dessa undantag är föremål för platser och din nationalitet. Dessa extrafunktioner valfria för oss boende i vissa länder och valfria för alla Biluthyrning i USA och Kanada.

Vill du hyra bilen dröm? Vi många bara har det i lager! Vi har nära till 100 modeller av bilar i Nice och vi många bara har bilen dröm på Nice. Om du bara vill ha en ekonomi fordon sedan oroa dig inte, har vi många av dessa också. En viktig sak att tänka på när hyra ett fordon är dess ålder. De flesta människor tänker inte detta men det bör vara en viktig punkt. Hyra fordonet är alla starkt används och äldre fordon är otillförlitliga. De bilar som vi levererar underhålls alla under 3 år gammal och väl, våra konkurrenter inte kan säga samma sak!
Så gå vidare och utforska Nice i stil vid ratten i en Mercedes E320 Cdi eller ekonomin Toyota Yaris. Men oavsett vad din transport behöver är Elephant Car Hire kan ordna din bil anställa Nice för ett fordon oavsett vad storlek eller form.

1 Promenade Des Anglais, Nice, 06200 är punkten då kan samla in ett fordon för ut Nice Biluthyrning. Är det inte praktiskt? Oroa dig inte, du kan också samla in en bil på Nice Promenade des Anglais (0 Km) Nice Centralstation (1 Km) Nice Gare (1 Km) Beaulieu sur Mer (6 Km) Nice Flygplats (6 Km) Cagnes sur Mer (9 Km) Villeneuve Loubet (12 Km) Carros Espace Carros (13 Km) Monaco Train Station (13 Km) .

Samla din bil

När du kommer till insamlingsstället du skall presentera dina drivrutiner licens. Har du inte ett kreditkort? Tyvärr kan du nekas att ta fordonet. Ett kreditkort krävs av alla våra partner. Förbetalda kort och betalkort accepteras ej.

Populära resmål med biluthyrning

Våra kundomdömen

4 kunder har recenserat vår hyrbil från Nice

9,0 / 10
Som alltid en god ren bil.
Inga problem från början till slut. Stor!
Som alltid en god ren bil.
Inga problem från början till slut. Stor!
Våra leverantörs omdömen

60 000+ kunder har granskat vår leverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre