Hitta de billigaste citat genom att söka 800 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Stöldförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inga Kreditkort Avgifter
Fantastiska Priser Garanterat
Säker Betalning

Hyrbil Lugano

Elephant Car Hire Lugano är en unik bil hyra bolag som vi inte bara matchar fantastiska kvalitet fordon men också erbjuder otroligt låga priser. Du kan boka alla typer av fordon från budget till prestige och priser från bara £16 per dag. Våra stora satserna möjligt som vi jämföra helt allomfattande priser med några av de största bil hyra namnen runt, inklusive Avis, Dollar, Alamo, Budget och SIXT.

Vi på Elephant Car Hire är inte bara kända för vår extremt låga priser men är även kända för de fantastiska tillägg vi inkludera gratis. Lägger vi till ansvarsförsäkring, uppdelning bistånd, obegränsad körsträcka och kollision skador avstående någon bil din hyra på Lugano.

Behöver du en 7 eller 9 riktningarna bil att passa hela familjen? Elephant Car Hire har en många små och stora SUVS för Lugano. Vi råda de boka tidigt för dessa typer av bilar.Tillgänglighet är för dessa typer av bilar är begränsad även i lågsäsong. En viktig sak att tänka på när hyra ett fordon är dess ålder. De flesta människor tänker inte detta men det bör vara en viktig punkt. Hyra fordonet är alla starkt används och äldre fordon är otillförlitliga. De bilar som vi levererar underhålls alla under 3 år gammal och väl, våra konkurrenter inte kan säga samma sak!
I vår flotta ingår bilar som BMW 5 Series, Citroen C2, Lexus RX300, Mercedes C220 Cdi and Mercedes Viano.

Under vintermånaderna särskilt, finns det tunga snöfall runt Lugano så villkor kan vara knepigt. Bry dig inte om vi har tänkt på allt och från cirka 15 euro och dag kan vi erbjuda våra kunder ski kedjor, snö däck och även skidhållare.

Ska du hyra en bil för Lugano, behovet av att gå till Amag Automobili E Motori Sa Via Monte Boglia 24, Lugano, 6904 att samla in din bil. Är det inte praktiskt? Oroa dig inte, du kan också samla in en bil på Lugano Järnvägsstation Station (0 Km) Lugano Flygplats (1 Km) .

När du kommer till insamlingsstället du skall presentera dina drivrutiner licens. Kontrollera att du ge kreditkort i förarens namn med dig. Om du ska hyra en personbil sedan inte säkerställa att du har tillräckliga medel eller föra två just in case som en högre insättning krävs.

Populära resmål med biluthyrning

Våra kundomdömen

2 kunder har recenserat vår hyrbil från Lugano

9,0 / 10
Rakt framåt utan problem.
Rakt framåt utan problem.
Våra leverantörs omdömen

60 000+ kunder har granskat vår leverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre