Hitta de billigaste citat genom att söka 800 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Stöldförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inga Kreditkort Avgifter
Fantastiska Priser Garanterat
Säker Betalning

Hyrbil St Gallen

Hyr en bil på St Gallen och utforska omgivningarna i din egen takt och i komfort. Om du inte vill förlita sig på kollektivtrafik på din resa är det perfekta valet av hyrbil. Inga fler slösa bort pengar på taxibilar och resor där du vill när du vill i eller runt St Gallen med hjälp av vet din bil levereras med obegränsade mil.

Elephant Car Hire är mycket påtecknat av tusentals kunder av många skäl. Nämna ett fåtal, vi inkludera försäkringar som övergripande ansvar försäkring, kollision skador waiver (CDW), fond vägskatt (RFT), uppdelning bistånd (som är tillgänglig 24 timmar om dygnet) och obegränsad körsträcka. Och hur mycket betalar du för detta? Noll, alla läggs för fri!

Om du är osäker om insamlingsstället är, kan du gå till Fuerstenlandstrasse 119, St. Gallen, 9014 . Andra närliggande platser vi har är Appenzell (10 Km) Staad (14 Km) Altenrhein Flygplats (15 Km) om du tycker passar bättre.

I närheten av St Gallen finns det ett antal mycket rekommenderade skidorter. Om du planerar att gå skidåkning kommer du gärna skall veta att hela ski redskap är tillgängliga på begäran.

Om du letar efter en budget, lyx, prestige eller någonsin en bil att passa hela familjen vi är säker på att vi kan hjälpa. Bekymra dig inte om fordonets ålder. Medan många bil hyra företag kommer att ge bilar som är äldre än 5 år kommer vi inte! Om inte exceptionella omständigheter föreligger, blir alla våra bilar inom 3 år gamla. Om du jämför bilar med andra webbplatser så du bör bar detta är minnet som en äldre bilar har varit kraftigt används och vanligtvis otillförlitliga.
Ett företag som människor har vi några fordon som omfattar inte men begränsas till ett Volkswagen Touran, Ford Galaxy och Ford Galaxy i Schweiz. Vårt lilla staden utbud av fordon vid St Gallen innehåller en Daihatsu Charade 3 Dr, Peugeot 106, Citroen C1, Fiat Punto, Ford Fiesta och Toyota Yaris och för en mer felsökningssystem bil har vi vissa fordon som en VW Golf, Volkswagen Golf, Volkswagen Golf, Peugeot 407, Peugeot 407 och Peugeot 407.

I din bokning offert ingår ett antal extras som kan ses nedan. Vissa artiklar kan variera på fordonet av fordonet baser så kontrollera de exakta extras när du skapar en bokning.

  • Online bokning rabatt (upp till 35%)
  • fri avbokning (inom 24 timmar efter bokning så länge pickup är 48 timmar i förväg)
  • uppdelning bistånd
  • obegränsad körsträcka
  • tredje parts ansvarsförsäkring
  • kollision skador upphävande
  • stöldskydd
  • alla skatter och avgifter

Populära resmål med biluthyrning

Våra kundomdömen

2 kunder har recenserat vår hyrbil från St Gallen

9,0 / 10
Mycket bra pris.
Mycket bra pris.
Våra leverantörs omdömen

60 000+ kunder har granskat vår leverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre