Hitta de billigaste citat genom att söka 800 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Stöldförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inga Kreditkort Avgifter
Fantastiska Priser Garanterat
Säker Betalning

Hyrbil St Gallen

Om du letar efter Biluthyrning ser St Gallen sedan inga ytterligare tack den stora tillhandahållna av Elephant Car Hire. Vi är betrodd marknadsaktörerna i online bil hyra bokningar över hela världen. Våra mycket låga priserna startar från så lite som £16 per dag. Vi får dessa satser genom att jämföra marknadsledande, såsom Avis, Budget, Europcar, Hertz och ge alla våra kunder de bästa erbjudanden för varje kategori av bil.

Elephant Car Hire är mycket påtecknat av tusentals kunder av många skäl. Nämna ett fåtal, vi inkludera försäkringar som övergripande ansvar försäkring, kollision skador waiver (CDW), fond vägskatt (RFT), uppdelning bistånd (som är tillgänglig 24 timmar om dygnet) och obegränsad körsträcka. Och hur mycket betalar du för detta? Noll, alla läggs för fri!

Om du är osäker om insamlingsstället är, kan du gå till Fuerstenlandstrasse 119, St. Gallen, 9014 . Andra närliggande platser vi har är Appenzell (10 Km) Staad (14 Km) Altenrhein Flygplats (15 Km) om du tycker passar bättre.

I närheten av St Gallen finns det ett antal mycket rekommenderade skidorter. Om du planerar att gå skidåkning kommer du gärna skall veta att hela ski redskap är tillgängliga på begäran.

Om du letar efter en budget, lyx, prestige eller någonsin en bil att passa hela familjen vi är säker på att vi kan hjälpa. Bekymra dig inte om fordonets ålder. Medan många bil hyra företag kommer att ge bilar som är äldre än 5 år kommer vi inte! Om inte exceptionella omständigheter föreligger, blir alla våra bilar inom 3 år gamla. Om du jämför bilar med andra webbplatser så du bör bar detta är minnet som en äldre bilar har varit kraftigt används och vanligtvis otillförlitliga.
Ett företag som människor har vi några fordon som omfattar inte men begränsas till ett Volkswagen Touran, Ford Galaxy och Ford Galaxy i Schweiz. Vårt lilla staden utbud av fordon vid St Gallen innehåller en Daihatsu Charade 3 Dr, Peugeot 106, Citroen C1, Fiat Punto, Ford Fiesta och Toyota Yaris och för en mer felsökningssystem bil har vi vissa fordon som en VW Golf, Volkswagen Golf, Volkswagen Golf, Peugeot 407, Peugeot 407 och Peugeot 407.

Populära resmål med biluthyrning

Våra kundomdömen

1 kunder har recenserat vår hyrbil från St Gallen

9,0 / 10
Mycket bra pris.
Våra leverantörs omdömen

60 000+ kunder har granskat vår leverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre