Hitta de billigaste citat genom att söka 800 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Stöldförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inga Kreditkort Avgifter
Fantastiska Priser Garanterat
Säker Betalning

Hyrbil Luzern

Elephant Car Hire är marknadsledande när det gäller Biluthyrning på Luzern. Med en stor flotta i Schweiz visar Elephant Car Hire Luzern sin flexibilitet och engagemang för våra kunder genom att ha många bekvämt ta upp och släppa ut punkter. Vi jämför hyra bilpriserna från marknadsledande som Hertz, Alamo, Enterprise och Europcar samt regionala bil hyra företag så vi kan förse dig med bästa tillgängliga offerten.

Vi på Elephant Car Hire är inte bara kända för vår extremt låga priser men är även kända för de fantastiska tillägg vi inkludera gratis. Lägger vi till ansvarsförsäkring, uppdelning bistånd, obegränsad körsträcka och kollision skador avstående någon bil din hyra på Luzern.

Elephant Car Hire har en av de största sorterna av hyra bilar Luzern tillgänglig. Vi kan leverera människor transportörer, stationwagens, 4 x 4, SUV, lyx, mitten av storlekar och ekonomin bilar. Servostyrning, centrala låsning och luftkonditionering är inkluderade på nästan alla våra bilar i Schweiz. Vi ska se till att du inte missar alla dessa modern lyx.
Luzern erbjuder följande bilar i deras ekonomi klassen. Renault Twingo, Hyundai Atos, VW Lupo, Peugeot 206, Fiat Punto och Ford Fiesta. Ekonomin bilar är stora för resor kortare sträckor för ett litet antal människor. Om du letar efter ett något större fordon sedan de kategorier att du borde överväga ett mellanliggande, fullstorlek eller Premium. Dessa omfattar fordon som en Peugeot 307, Alfa Romeo 157, Peugeot 607 och även Jaguar S Type.

Det finns ett antal skidorter i och runt Luzern och den bästa funktionen i vår Luzern-Biluthyrning är ski-paket som vi kan ta till en mycket låg kostnad. Vi kan förse dig med en 4 x 4 som är fullt utrustade med snö och snö däck. Det finns även skidhållare för fordonet om du vill använda.

Våra Luzern-Biluthyrning kan hämtas på Sternmatt 3, Lucern, 6010 . Destinationerna Kriens Luzern (1 Km) Stans Breitenweg (9 Km) kunde vara lämpligare för dig, så Kolla in dessa om de är.

Populära resmål med biluthyrning

Våra kundomdömen

2 kunder har recenserat vår hyrbil från Luzern

9,0 / 10
Bil och service både utmärkt
Bil och service både utmärkt
Våra leverantörs omdömen

60 000+ kunder har granskat vår leverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre