Hitta de billigaste citat genom att söka 800 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Stöldförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inga Kreditkort Avgifter
Fantastiska Priser Garanterat
Säker Betalning

Hyrbil Bari Flygplats

Boka billig hyrbil vid Bari Flygplats snabbt och säkert online med Elephant Car Hire. Vi är experter på Biluthyrning i och runt Bari Flygplats. Elephant Car Hire kan minska kostnaderna för hyrbil för din nästa resa till Bari Flygplats genom att helt enkelt ge dig den bästa överenskommelsen som möjligt på en bil. Våra otroligt låga priser starta från så lite som £16 per dag.

Elephant Car Hire Bari Flygplats är grundlig. Bilar kommer alla ut med heltäckande försäkringar, obegränsad körsträcka erbjudande, vägassistans i händelse av en uppdelning och ansvarsförsäkringar. Alla dessa tillhandahålls utan extra kostnad. Det du är angivna priset är det pris du betalar.

Följande alternativ är inkluderade i tariffen för de flesta fordon på Bari Flygplats men kontrollera på exakta fordon men bokning processen eftersom det kan variera.

  • Online bokning rabatt (upp till 35%)
  • fri avbokning (inom 24 timmar efter bokning så länge pickup är 48 timmar i förväg)
  • uppdelning bistånd
  • obegränsad körsträcka
  • tredje parts ansvarsförsäkring
  • kollision skador upphävande
  • stöldskydd
  • alla skatter och avgifter

Behöver du en 7 eller 9 riktningarna bil att passa hela familjen? Elephant Car Hire har en många små och stora SUVS för Bari Flygplats. Vi råda de boka tidigt för dessa typer av bilar.Tillgänglighet är för dessa typer av bilar är begränsad även i lågsäsong. Alla våra fordon har dessutom moderna bekvämligheter som du får användas till. Luftkonditionering (under förutsättning att fordonet), centrala låsning och servostyrning kommer att hittas på 97% av alla våra fordon på Bari Flygplats.
Ett företag som människor har vi några fordon som omfattar inte men begränsas till ett Peugeot 807, Volkswagen Touran och Ford Galaxy i Italien. Vårt lilla staden utbud av fordon vid Bari Flygplats innehåller en Fiat Seicento, Renault Twingo, Hyundai Atos, Vauxhall Corsa, Citroen C3 och Skoda Fabia och för en mer felsökningssystem bil har vi vissa fordon som en Nissan Almera, Peugeot 308, Ford Focus 3dr, Renault Laguna, Toyota Prius och Renault Laguna. All vår materiel är tillgänglig och materiel ändrar under loppet av ett år. Begära en kostnadsfri offert nu och vi kommer att förse dig med en aktuell förteckning.

Ska du hyra en bil för Bari Flygplats, behovet av att gå till Palese Apt, Bari, 70100 att samla in din bil. Du kan också följa bil hyra tecken som är platser i de viktigaste terminalen. Alternativa platser i närheten är Bari Via Napoli (5 Km) Bari (7 Km) Bari (9 Km) Bari (9 Km) Bari järnvägsstation (9 Km) hittar du dessa bekvämare.

Mini Bari Flygplats Guide

Flygningar från Bari Flygplats flyga till 36 olika mål. De mest populära destinationerna de anländer till inkludera . Alitalia, Ryanair, Air One, KLM and Air France är de mest trafikerade flygplan som flyger till Bari Flygplats.

Kod:BRIMest trafikerade Airliner:Alitalia
Utgående flygningar:586 per veckaAntalet vägar:36

Populära resmål med biluthyrning

Våra kundomdömen

11 kunder har recenserat vår hyrbil från Bari Flygplats

9,3 / 10
Höga standarder som vanligt - stort tack.
Kundtjänst var utmärkt.
Vanliga hög standard.
Lysande som vanligt.
Hyrbil så som det bör vara, utmärkt service.
Våra leverantörs omdömen

60 000+ kunder har granskat vår leverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre