Hitta de billigaste citat genom att söka 800 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Stöldförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inga Kreditkort Avgifter
Fantastiska Priser Garanterat
Säker Betalning

Hyrbil Sicilien Palermo Flygplats

Hyr en bil på Sicilien Palermo Flygplats och utforska omgivningarna i din egen takt och i komfort. Vår super låga priserna startar från så lite som £16 per dag. Vi jämför priser från marknadsledande och lokala bil hyra företag på Sicilien Palermo Flygplats som dollarn, Hertz och Sixt så detta pris är den lägsta tillgängliga.

Våra låga priser är fullständigt heltäckande allomfattande med obegränsad körsträcka, uppdelning bistånd och undantag för kollision skador och bil stöld.Dessa tillägg är frivillig för Biluthyrning i USA och Kanada och oss invånare.

Följande alternativ är inkluderade i tariffen för de flesta fordon på Sicilien Palermo Flygplats men kontrollera på exakta fordon men bokning processen eftersom det kan variera.

  • Online bokning rabatt (upp till 35%)
  • fri avbokning (inom 24 timmar efter bokning så länge pickup är 48 timmar i förväg)
  • uppdelning bistånd
  • obegränsad körsträcka
  • tredje parts ansvarsförsäkring
  • kollision skador upphävande
  • stöldskydd
  • alla skatter och avgifter

Vill du hyra bilen dröm? Vi många bara har det i lager! Vi har nära till 100 modeller av bilar i Sicilien Palermo Flygplats och vi många bara har bilen dröm på Sicilien Palermo Flygplats. Om du bara vill ha en ekonomi fordon sedan oroa dig inte, har vi många av dessa också. Dessutom kommer alla våra fordon med alla moderna bekvämligheter som luftkonditionering, centrala låsning och servostyrning.
Så gå vidare och utforska Sicilien Palermo Flygplats i stil vid ratten i en Jaguar S Type eller ekonomin Toyota Yaris. Men oavsett vad din transport behöver är Elephant Car Hire kan ordna din bil anställa Sicilien Palermo Flygplats för ett fordon oavsett vad storlek eller form. All vår materiel är tillgänglig och materiel ändrar under loppet av ett år. Begära en kostnadsfri offert nu och vi kommer att förse dig med en aktuell förteckning.

Airport Punta Raisi. Desk In Rent A Car Area, Palermo, 90045 är punkten då kan samla in ett fordon för ut Sicilien Palermo Flygplats Biluthyrning. Du kan också följa bil hyra tecken som är platser i de viktigaste terminalen. Andra närliggande platser vi har är Sicily Melilli (1 Km) Sicilien Cinisi (2 Km) Palermo Flygplats (3 Km) Sicily Terrasini Hotel Citta Del Mare (6 Km) om du tycker passar bättre.

Mini Sicilien Palermo Flygplats Guide

Flygningar från Sicilien Palermo Flygplats flyga till 48 olika mål. De mest populära destinationerna de anländer till inkludera . Alitalia, Meridiana, Wind Jet, KLM and Air One är de mest trafikerade flygplan som flyger till Sicilien Palermo Flygplats.

Kod:PMOMest trafikerade Airliner:Alitalia
Utgående flygningar:821 per veckaAntalet vägar:48

Populära resmål med biluthyrning

Våra kundomdömen

19 kunder har recenserat vår hyrbil från Sicilien Palermo Flygplats

8,8 / 10
Inga problem, superb bil tack
Första klass tjänsten som vanligt.
Lätt att använda och mycket bra service.
Personalen var hjälpsam och trevlig, bil bra värde.
Bra service alla runda, tack.
Våra leverantörs omdömen

60 000+ kunder har granskat vår leverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre