Hitta de billigaste citat genom att söka 800 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Stöldförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inga Kreditkort Avgifter
Fantastiska Priser Garanterat
Säker Betalning

Hyrbil Venedig Flygplats

Elephant Car Hire är marknadsledande när det gäller Biluthyrning på Venedig Flygplats. Med en stor flotta i Italien visar Elephant Car Hire Venedig Flygplats sin flexibilitet och engagemang för våra kunder genom att ha många bekvämt ta upp och släppa ut punkter. Våra otroligt låga priser starta från så lite som £112 per vecka. Detta uppnås genom att jämföra priser från alla våra partners som sträcker sig över 800 bil hyra företag.

Vi kommer att omfatta undantag mot kollisionsskada och bilstölder, samt fullständiga ansvar omfattar. Detta kommer att se till att du kan luta dig tillbaka och koppla av på semestern. Dessa undantag är föremål för platser och din nationalitet. Dessa extrafunktioner valfria för oss boende i vissa länder och valfria för alla Biluthyrning i USA och Kanada.

Letar du efter en personbil? Inga problem vi kan erbjuda detta. Vi försöker tillgodose alla våra kunder och det är därför vi har nära 80 olika modeller av bilar tillgängliga i Italien, alltifrån små budgeten bilar till high end prestige bilar. Många bil hyra företagen skall uppge bil som är 5 år eller äldre men de kommer inte berätta detta. Vi ger bara bilen som ligger inom ett eller två år för alla sortera mycket fordon.
Ekonomin fordon som bjuds ut för hyra av Venedig Flygplats på Italien är Peugeot 106, Peugeot 106, Peugeot 106, Volkswagen Polo, Volkswagen Polo och Volkswagen Polo. Dessa fordon är ljus på bränsle och stora fordon för men de har inte mycket utrymme för bagage.

Gå till Marco Polo Apt, Venice, 30100 när du vill samla in fordonet. Denna plats är utformad för att vara bekvämt för passagerare som anländer från en flygning. Du kan hitta platser Mestre (8 Km) Venedig Mestre (8 Km) Venedig (10 Km) Mestre Järnvägsstation Station (10 Km) Jesolo Lido (11 Km) lämpligare. Om de är bör du kolla in dessa platser.

Information om Venedig Flygplats

Det finns runt 1 430 flygning som avgår Venedig Flygplats varje vecka kommer att 58 olika destinationer. De mest populära destinationerna de anländer till inkludera . Alitalia, easyJet, Air France, Lufthansa and BMI är de mest trafikerade flygplan som flyger till Venedig Flygplats.

Kod:VCEMest trafikerade Airliner:Alitalia
Utgående flygningar:1 430 per veckaAntalet vägar:58

Populära resmål med biluthyrning

Våra kundomdömen

17 kunder har recenserat vår hyrbil från Venedig Flygplats

8,6 / 10
Mycket smidig hämtning och RETUR.
Utmärkt bil och service
Bra företag att hantera...alla gick smidigt...
Bra och tillförlitlig service.
Stor tjänst, bil utmärkta, nästan nya.
Våra leverantörs omdömen

60 000+ kunder har granskat vår leverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre