Hitta de billigaste citat genom att söka 800 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Stöldförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inga Kreditkort Avgifter
Fantastiska Priser Garanterat
Säker Betalning

Hyrbil Brescia Flygplats

Hyra bil vid Brescia Flygplats är det bästa sättet att komma runt på ett säkert och i komfort. Våra mycket låga priserna startar från så lite som £16 per dag. Vi får dessa satser genom att jämföra marknadsledande, såsom Avis, Budget, Europcar, Hertz och ge alla våra kunder de bästa erbjudanden för varje kategori av bil.

Kundservice är en av våra främsta prioriteringar. Vårt mål är att tillfredsställa alla våra kunder och det är därför våra priser inkluderar ansvarsförsäkring, kollision skador undantag, uppdelning bistånd, obegränsad körsträcka och aldrig en avgift för sen avbokning. Hur är det för tillfredsställelse?

Om du väljer att hyra ett fordon på den här platsen, pickup är Aeroporto Montichiari, Brescia, 0 . Efter skyltarna i avresa lounge är du inte är säker. Är det inte praktiskt? Oroa dig inte, du kan också samla in en bil på Brescia (10 Km) Brescia järnvägsstation (15 Km) .

Letar du efter en 7 eller 9 riktningarna bil så du kan få hela familjen? Elephant Car Hire har ett antal små och stora människor lufttrafikföretag för hyrbil Brescia Flygplats. Du måste vara snabb men som tillgänglighet är för dessa typer av bilar är begränsade! Centrala låsning, Servostyrning och luftkonditionering är standard på så gott som alla våra fordon i Italien, så att du inte missar alla dessa moderna bekvämligheter.
Brescia Flygplats erbjuder följande bilar i deras ekonomi klassen. Chevrolet Matiz, Fiat Seicento, Renault Twingo, Suzuki Swift, Suzuki Swift och Suzuki Swift. Ekonomin bilar är stora för resor kortare sträckor för ett litet antal människor.

Brescia Flygplats Guide

Runt 18 avgår flygningar Brescia Flygplats varje vecka. De populära ankomst destinationerna inkludera Elmas, Fontanarossa, Stansted, El Prat De Llobregat, Côte d'Azur International Airport, Frankfurt International Airport and Fiumicino. De mest trafikerade flygplan att flyga in och ut ur Brescia Flygplats är Ryanair, Mayair, Jade Cargo, Denim Air and Lufthansa.

Kod:VBSMest trafikerade Airliner:Ryanair
Utgående flygningar:18 per veckaAntalet vägar:6

Populära resmål med biluthyrning

Våra kundomdömen

3 kunder har recenserat vår hyrbil från Brescia Flygplats

8,0 / 10
Mycket tillförlitliga, bra service och bra valuta för pengarna.
5 stjärna tjänsten. Personalen är vänliga & effektiv.
Mycket tillförlitliga, bra service och bra valuta för pengarna.
Våra leverantörs omdömen

60 000+ kunder har granskat vår leverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre