Hitta de billigaste citat genom att söka 800 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Stöldförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inga Kreditkort Avgifter
Fantastiska Priser Garanterat
Säker Betalning

Hyrbil Sardinien Cagliari

Bilarna som är tillgängliga från Elephant Car Hire vid Sardinien Cagliari är stora för drivrutiner på en budget som det finns inga dolda kostnader oroa dig över huvud taget. Vår super låga priserna startar från så lite som £16 per dag. Vi jämför priser från marknadsledande och lokala bil hyra företag på Sardinien Cagliari som dollarn, Hertz och Sixt så detta pris är den lägsta tillgängliga.

Vi på Elephant Car Hire är inte bara kända för vår extremt låga priser men är även kända för de fantastiska tillägg vi inkludera gratis. Lägger vi till ansvarsförsäkring, uppdelning bistånd, obegränsad körsträcka och kollision skador avstående någon bil din hyra på Sardinien Cagliari.

Vill du hyra bilen dröm? Vi många bara har det i lager! Vi har nära till 100 modeller av bilar i Sardinien Cagliari och vi många bara har bilen dröm på Sardinien Cagliari. Om du bara vill ha en ekonomi fordon sedan oroa dig inte, har vi många av dessa också. Dessutom kommer alla våra fordon med alla moderna bekvämligheter som luftkonditionering, centrala låsning och servostyrning.
Ekonomin fordon som bjuds ut för hyra av Sardinien Cagliari på Italien är Chevrolet Matiz, Fiat Seicento, Renault Twingo, Citroen C2, Opel Corsa och Vauxhall Corsa. Dessa fordon är ljus på bränsle och stora fordon för men de har inte mycket utrymme för bagage. Något större fordon lämpar sig för genomsnittliga storlek familjer kan hittas i kategorierna av mellanliggande, fullstorlek och Premium. Dessa omfattar fordon som en Citroen C2, Nissan Primera, Mercedes C200 och även Jaguar S Type.

Viale Monastir, Km 3,350 Close To Hotel Sardegna, Cagliari (ca), 09100 är punkten då kan samla in ett fordon för ut Sardinien Cagliari Biluthyrning. Andra närliggande platser vi har är Cagliari Flygplats (0 Km) Civitanova Marche Järnvägsstation (1 Km) Cagliari Stazione Ferroviaria (1 Km) Cagilari (2 Km) Cagilari South (2 Km) Cagliari Train Station (3 Km) Sardinien Cagliari Flygplats (6 Km) Sardinien Quartu Santelena (7 Km) om du tycker passar bättre.

När samla in din bil inte inte…

En internationell körning tillåter krävs ibland att hyra ett fordon så du bör kontrollera om detta är fallet innan du samlar in din Sardinien Cagliari-Biluthyrning. Denna bestäms av ditt bosättningsland och du kan hitta mer information mot bilen du vill anställa. Att ditt kreditkort med och se till att du inte vägras din bil när du kommer att samla in det! Vissa människor gör detta misstag.

Populära resmål med biluthyrning

Våra kundomdömen

2 kunder har recenserat vår hyrbil från Sardinien Cagliari

10,0 / 10
Vi kommer att använda-tjänsten igen.
Vi kommer att använda-tjänsten igen.
Våra leverantörs omdömen

60 000+ kunder har granskat vår leverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre