Hitta de billigaste citat genom att söka 800 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Stöldförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inga Kreditkort Avgifter
Fantastiska Priser Garanterat
Säker Betalning

Hyrbil Lucca

Biluthyrning Lucca är billigt och bekvämt med Elephant Car Hire. Lucca Med bil anställa levereras med en vänlig service som vår personal kommer att träffas vid insamlingsstället och garanterar att du är bekväm med bilen innan du avvika. Inte bara har vi ett alltför stort utbud av budget och ekonomi bilar för Lucca, men du kan också få lyxbilar och automatisk bilar till otroligt låga priser.

Våra låga priser är fullständigt heltäckande allomfattande med obegränsad körsträcka, uppdelning bistånd och undantag för kollision skador och bil stöld.Dessa tillägg är frivillig för Biluthyrning i USA och Kanada och oss invånare.

För fordon som Elephant Car Hire kan erbjuda varierar från små ekonomin fordon ända fram till större 7 och 9 riktningarna fordon. Det finns också high end specifikationer för inklusive prestige fordon som Bentleys och vissa platser i Italien. Servostyrning, centrala låsning och luftkonditionering är inkluderade på nästan alla våra bilar i Italien. Vi ska se till att du inte missar alla dessa modern lyx.
Vid Lucca innehåller vår hyra bilar ett antal fordon inklusive ekonomi fordon som Hyundai Atos, VW Lupo, Citroen C1, Renault Clio, Seat Ibiza och Citroen C2, familjen fordon som Audi A3, Toyota Corolla, Citroen Xsara, Toyota Prius och Ford Mondeo och prestige bilar som Mercedes C220, Volvo S60, Mercedes C200 och Jaguar S Type.

Den exakta platsen att plocka upp din bil för denna plats är Viale Castracani 110, Lucca, 55100, Toscana . Destinationerna Altopascio (12 Km) kunde vara lämpligare för dig, så Kolla in dessa om de är.

Samla din bil

En internationell körning tillåter krävs ibland att hyra ett fordon så du bör kontrollera om detta är fallet innan du samlar in din Lucca-Biluthyrning. Denna bestäms av ditt bosättningsland och du kan hitta mer information mot bilen du vill anställa. En deposition krävs och kan ges vid insamling skrivbord. Detta är ofta hjälp om kreditkort av den främsta drivkraften så glöm inte att ta det med dig.

Populära resmål med biluthyrning

Våra kundomdömen

2 kunder har recenserat vår hyrbil från Lucca

9,0 / 10
Bra service, bra bil.
Bra service, bra bil.
Våra leverantörs omdömen

60 000+ kunder har granskat vår leverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre