Hitta de billigaste citat genom att söka 800 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Stöldförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inga Kreditkort Avgifter
Fantastiska Priser Garanterat
Säker Betalning

Hyrbil Pisa

Med resekostnader som slår mot taket, varför inte prova Elephant Car Hire vid Pisa och hitta de bästa erbjudanden på nya bil hyr din nästa affärsresa eller semester. Vi är säker på att vi kan tillfredsställa er. Vi kan minska kostnaderna för hyrbil för din nästa resa till Pisa genom att helt enkelt ge dig den bästa överenskommelsen som möjligt på en bil. Våra otroligt låga priser starta från så lite som £112 per vecka.

Elephant Car Hire är mycket påtecknat av tusentals kunder av många skäl. Nämna ett fåtal, vi inkludera försäkringar som övergripande ansvar försäkring, kollision skador waiver (CDW), fond vägskatt (RFT), uppdelning bistånd (som är tillgänglig 24 timmar om dygnet) och obegränsad körsträcka. Och hur mycket betalar du för detta? Noll, alla läggs för fri!

Om du är osäker om insamlingsstället är, kan du gå till Via Lungarno Sonnino 1, Pisa, 56100 . Du kan hitta platser Pisa Centrale Järnvägsstation Station (0 Km) Pisa Train Station (0 Km) Pisa Galileo Galilei Flygplats (3 Km) lämpligare. Om de är bör du kolla in dessa platser.

Om du letar efter en budget, lyx, prestige eller någonsin en bil att passa hela familjen vi är säker på att vi kan hjälpa. Våra fordon alla komma med moderna bekvämligheter som luftkonditionering, Servostyrning och centrala låsning.
Om du letar efter en liten bil för staden sedan kanske en ekonomi kategori passar för dig. Denna kategori omfattar fordon som Hyundai Atos, VW Lupo, Citroen C1, Fiat Punto, Ford Fiesta och Toyota Yaris. De behöver inte mycket utrymme för bagage men är bränsle för dessa resor som stad. Om du letar efter ett något större fordon sedan de kategorier att du borde överväga ett mellanliggande, fullstorlek eller Premium. Dessa omfattar fordon som en VW Golf, Peugeot 407, Mercedes C class och även Mercedes E320 Cdi.

Populära resmål med biluthyrning

Våra kundomdömen

2 kunder har recenserat vår hyrbil från Pisa

8,0 / 10
Mycket bra service. stor bil. Vi skulle använda igen!
Mycket bra service. stor bil. Vi skulle använda igen!
Våra leverantörs omdömen

60 000+ kunder har granskat vår leverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre